Oct 4, 2013, 2:47 PM

Сухостишия 

  Poetry
484 0 4
Сухостишия

Цвете мило,
цвят умило
в есенния дъжд,
дай ми твойте
цветни свойства,
че поне веднъж

да не тичам
да обличам
този дъждобран
и във къщи
да се връщам,
а да цъфна там-

чело, рокля
да намокря
с теб във унес тих...
Да не пиша
сухостишия,
а да бъда стих!


 

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??