8 нояб. 2008 г., 00:24

Свещен гняв! 

  Поэзия » Любовная
717 0 3
 

 

Да, аз съм торнадо,

унищожавам без право!

Да, аз съм светкавица,

бурканче с гняв на сива лавица!

 

Да, аз съм чувство, природно бедствие!

Да, аз съм от взрив и буря следствие!

Да, била съм хрисима и тиха,

но честността ти ме изкарва на тепиха!

 

Свещен гняв, идваш и го освобождаваш.

Светия гняв, в плик хартиен ми подаряваш.

Ще ми се да те нарежа на парченца... нежно,

ще ми се да те унищожавам... безбрежно.

 

                                       Гневна съм, заради теб, благодаря!

Гнева свещен с теб успявам да освободя!

Не знам, правилно ли го усещам,

но гнева с любовта си срещам...

© Росица Саси Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??