Преди ...
... тихо беше...
осиротели мислите
пренощуваха там...
... където
тъмнината
не попита за спокойствието
кога...ще дойде?...
... къдетосмисълът
не търсешезначението си
и бешесамотен...
... тамв онази
празна нощ...... преди деня!...
усмихната реалността
събуди се...... в шумното
къдетотишината беше
уморенаот своята същност,
любовтанамери
вдъхновението сии се изпълни...
... тук...където
слънцетооткри се
в своето небев следващия светъл ден...
... след нощта!
© Славка Все права защищены