28 дек. 2011 г., 17:04  

Светлина 

  Поэзия » Другая
1098 0 2

Светлина,

моля Те,

от най-дълбокото на своята душа,

дай път на истините в моята съдба,

дай им свобода.

И нека тържествува само Твоето име

Светлина.

 

© Любов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??