Dec 28, 2011, 5:04 PM  

Светлина 

  Poetry » Other
1097 0 2

Светлина,

моля Те,

от най-дълбокото на своята душа,

дай път на истините в моята съдба,

дай им свобода.

И нека тържествува само Твоето име

Светлина.

 

© Любов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??