7 окт. 2006 г., 23:14

светлина и тъмнина 

  Поэзия
776 0 1

Няма нищо по-хубаво от моята звезда
изгрява тя и стопля замръзналата ми душа.
Ела ме отнеси през тъмнината на нощта,
за да видим светлината на деня.

Нека заедно да полетим и като ангел ХеРуВиМ на небето ний да поседим.
Да докоснем цветовете на дъгата,
да отпием от росата по листата,
да вдишаме от аромата на цветята
и да видим как зората заличава тъмнината.


Като слънчев лъч за мен си ти караш ми сърцето да лети
за теб лудо да трепти и от любовта голяма да искри.
Когато си далеч,сърцето ми захвърляш ти на сеч,
а когато си до мен изживавам пълноценно нощ и ден.

© Николай Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??