21 янв. 2016 г., 10:55

Светлина или Мрак 

  Поэзия » Другая
272 0 5

онова което бях не съм

и не съм това

което ти 

от мен за мен поиска

знам

ще свърши този сън

утрото

ще пита бил ли съм или не съм

разум дух душа и плът

спътник аватар другар

съдник прошка лек и дар

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??