онова което бях не съм
и не съм това
което ти
от мен за мен поиска
знам
ще свърши този сън
утрото
ще пита бил ли съм или не съм
разум дух душа и плът
спътник аватар другар
съдник прошка лек и дар
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
сънуваното бавно избледнява...
Въпросите са сгушени и спят,
а отговорите са още по пижама...