28 нояб. 2008 г., 21:33

Светофар 

  Поэзия » Любовная
1541 0 6

Пак минах на червено, не дочаках

зеленото да мигне - разрешено.

Нахлух в съня ти безвъзвратно,

макар че беше забранено.

 Нахлух? - Не!  - ти ме покани,

неподозиращ моята готовност

да се  преборя с риска... Не разбра ли -

за мене рискът е съдбовност.

Зеленото съвсем забравих, 

 че значи разрешено!

Жълтото във друг живот оставих!

До теб достигнах с риск и на червено!

 

 

 

 

© Стойна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??