С уверени стъпки,
по ръба на бръснача,
с любов към живота
вървеше с тъгата.
По пътя си стръмен,
сред вятър с шпаги остри,
минаваше плаха,
като светулка в мрака.
Пазеше ревниво и вярно
любовта и светлината
в душата с обич богата,
за да може пак да прости.
© Елена Все права защищены