Dec 12, 2015, 1:35 PM

Светулка 

  Poetry » Love
523 0 1

С уверени стъпки,

по ръба на бръснача,

с любов към живота

вървеше с тъгата.

 

По пътя си стръмен,

сред вятър с шпаги остри,

минаваше плаха,

като светулка в мрака.

 

Пазеше ревниво и вярно

любовта и светлината

в душата с обич богата,

за да може пак да прости.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, пак ме докосна. Ревниво и вярно! Истината е една - човек да умее да обича !
Random works
: ??:??