12.12.2015 г., 13:35 ч.

Светулка 

  Поезия » Любовна
522 0 1

С уверени стъпки,

по ръба на бръснача,

с любов към живота

вървеше с тъгата.

 

По пътя си стръмен,

сред вятър с шпаги остри,

минаваше плаха,

като светулка в мрака.

 

Пазеше ревниво и вярно

любовта и светлината

в душата с обич богата,

за да може пак да прости.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, пак ме докосна. Ревниво и вярно! Истината е една - човек да умее да обича !
Предложения
: ??:??