СВОБОДЕН СТИЛ
Дали джинси да обуя?
Я предаванията да чуя.
Според тях е най-модерно
с джинси да се ходи,
ама трябва да са в черно,
а отгоре с боди.
Ама джинсите са ми зелени,
имам блуза на овени...
Май не съм модерна аз
с дрехи модни като вас.
Ала идея мъничка ми хрумна
и е съвършено умна.
Ще си имам стил свободен
и от мене воден:
" - Всяко късче от коприна
да е в моята градина!" -
бързо аз нареждам
и моделите подреждам.
Опитайте и вие!
Ще помагаме пък ние.
Ще си имаме и сто модела
във компанията ни "Стела".
Ех, нова мода вече има
в категорията "зима".
Шапки, якета и ръкавици
за сериозни и комици!
И нова тема се отвори -
предаване за нас говори!
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены