Подгонили свраката, много говорела:
"Трака -та, трака, трака - та, та...".
С всички се джънкала, карала, спорела:
"Трака - та, трака, трака - та, та...".
Все дудунясвала, мрънкала, дрънкала:
"Трака - та, трака, трака - та, та...".
Дошли с автомати, пищови, гранати:
"Трака - та, трака, трака - та, та...".
Отстреляли свраката, мир, тишина:
"..... - .. ,....., ..... - .., .....".
Какво е без свраки света?
© Хари Спасов Все права защищены