Nov 30, 2021, 1:10 PM

Свраката 

  Poetry » Other
392 0 1

Подгонили свраката, много говорела:

"Трака -та, трака, трака - та, та...".

 

С всички се джънкала, карала, спорела:

"Трака - та, трака, трака - та, та...".

 

Все дудунясвала, мрънкала, дрънкала:

"Трака - та, трака, трака - та, та...".

 

Дошли с автомати, пищови, гранати:

"Трака - та, трака, трака - та, та...".

 

Отстреляли свраката, мир, тишина:

"..... - .. ,....., ..... - .., .....".

 

Какво е без свраки света?

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??