Споменът ме връща до пейката за двама.
Потъвам в погледа.
Изгубвам се в прегръдката ти.
Водиш ме към очакваната радост.
Горещата длан стопява болката.
Вървя към непозната за мене ласка.
Снагата тръпне и всяка фибричка копнее
за ласките, за нежността обгърнали душата ми.
И всичко се повтаря в мига.
Целувките внасят огън в сърцето.
И пак и пак и тръпки и страст.
Докосване равно на стихия.
И бурята в сърцето ми вилнее.
Ритъма в галоп! Пътуване и о, прелест!
Сведена глава на силно рамо!
И летеж към света на крилете на любовта.
© Йонка Янкова Все права защищены