9 нояб. 2007 г., 09:22

Сянка върху есенни листа 

  Поэзия » Любовная
811 0 25

Красива есен. Попила багри от дъгата,

размесени в палитра от лъчи.

И цялата – обсипана в позлата –

омая е за нашите изплакани очи.

 

Нагазвам плахо във тревата -

килим разстлала е от шарени петна

под краката ми. Като в отплата,

усещам сянката на нашите мечти.

 

Застанал си отново срещу светлината –

сянка от листа. Вгледай се във тях -

като, че хиляди сърца туптят в две.

Магия е!

 

Душата ми е онемяла…

Непосилна красота, която само

есента внушава – с малко цвят –

постигнала такъв ефект!

 

Благодат за сетивата!

Какво ли означава

да се влюбиш във такъв момент?!

Сянка върху есенни листа, преплела нашите сърца.

            Написано от Lingerie /Ники/  и  Nella_gold /Нели/

07.11. 2007

 

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??