Кучешка съдба,
никой не избра,
дърпат на каишка,
водят го да пишка,
всеки я оплака,
който не дочака,
на разходка в парка,
срещат със другарка.
Кучешка съдба,
кой ли я разбра,
да ядеш и спиш,
опашката (щом) въртиш.
© Рот Кив Все права защищены