28.10.2019 г., 7:51 ч.

Съдба 

  Поезия » Свободен стих
483 0 0

Кучешка съдба,
никой не избра,


дърпат на каишка,
водят го да пишка,

 

всеки я оплака,
който не дочака,


на разходка в парка,
срещат със другарка.

 

Кучешка съдба,
кой ли я разбра,


да ядеш и спиш,
опашката (щом) въртиш.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??