16 янв. 2012 г., 11:58  

Съдбата чука на вратата 

  Поэзия » Гражданская
1302 0 2

        

 Съдбата чука на вратата!                                                        

 

Казват, че съдбата "чука" на вратата,

а защо моята винаги я задминава?

Тогава аз я чукам, но тя не се отваря,

напротив, пред носа ми се затваря?!

 

Ела, ела, щастие мое, и при мен!

Моля те, посети ме някой ден!

Нима вече не познаваш ми гласа?

Ясно, не съм от на богатите класа.

 

Защо разделяш хората така тотално?

Това го виждам ясно и буквално.

Нали нашият Създател е един и същ,

виждате ли, почеркът му е тъй присъщ?

 

Има хора, които така бързо се издигат,

а други "житейски тежести" да вдигат?

Дали на нас това ни е удобно или не...

нека си кажем.. „И така ми е добре"!???

 

Marcello Terezios

Виена -18.09.2002

 

 

 

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така ни е добре! Ще ни бъде добре!
    Поздрави!
  • Поздравления, Маестро! За съжаление си абсолютно прав! На този свят явно Бог е разделил простосмъртните в тези две категории - призвани и богопомазани.
Предложения
: ??:??