26 июн. 2024 г., 10:26

Съдбитие 

  Поэзия » Юмористическая
60 0 0

Във всеки момент

ядеше левент,

наду си корем

почти цял леген

в търбухна поквара

да сърба попара

подобно шопара;

завлече го крен*

в дъннотинест крем.

 

------

*корабен наклон

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??