26.06.2024 г., 10:26 ч.

Съдбитие 

  Поезия » Хумористична
67 0 0

Във всеки момент

ядеше левент,

наду си корем

почти цял леген

в търбухна поквара

да сърба попара

подобно шопара;

завлече го крен*

в дъннотинест крем.

 

------

*корабен наклон

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??