7 янв. 2008 г., 08:55

Съдбовен подарък (На М.) 

  Поэзия
822 0 3
 

Искам да се потопя в твойта личност,

в която откривам любовта.

Твойто име

ме пробожда с иглата на страстта,

когато го изричам не случайно, а

специално.

Искам те силно,

както преди,

с онзи поглед,

Изпиващи очи търсещи мен.

Срещна ли те...

Ще рискувам

да се загубя в лабиринти, непознати води.

Ще бъда сляпа, опиянена,

но щастлива,

защото ме караш да чувствам

огъня,

сърцето си живо,

а дните благословени.

......................

........................

Моля те, реалност,

не разваляй таз съдба...

© Дони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??