Искам да се потопя в твойта личност,
в която откривам любовта.
Твойто име
ме пробожда с иглата на страстта,
когато го изричам не случайно, а
специално.
Искам те силно,
както преди,
с онзи поглед,
Изпиващи очи търсещи мен.
Срещна ли те...
Ще рискувам
да се загубя в лабиринти, непознати води.
Ще бъда сляпа, опиянена,
но щастлива,
защото ме караш да чувствам
огъня,
сърцето си живо,
а дните благословени.
......................
........................
Моля те, реалност,
не разваляй таз съдба...
© Дони All rights reserved.
с обич за теб, Дони.