29 авг. 2010 г., 22:56

Съхраних ти лято босоного 

  Поэзия » Любовная
1774 0 31

Съхраних ти лято босоного

 

Разстлах ти лято босоного,

със вятъра рисувало слънца,

донесох ти и цвете синеоко,

окъпало се в утринна роса.

 

За теб запазих мидения шепот

в черупка със изящна белота,

а нежния отблясък на морето

закътах ти във моята ръка.

 

И утринната сила на лъчите,

преплели се сред птичите крила,

събрах и съхраних за теб, а дните,

пропих със много топлина.

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??