Съхраних ти лято босоного
Разстлах ти лято босоного,
със вятъра рисувало слънца,
донесох ти и цвете синеоко,
окъпало се в утринна роса.
За теб запазих мидения шепот
в черупка със изящна белота,
а нежния отблясък на морето
закътах ти във моята ръка.
И утринната сила на лъчите,
преплели се сред птичите крила,
събрах и съхраних за теб, а дните,
пропих със много топлина.
© Сеси Todos los derechos reservados