31 янв. 2008 г., 22:01

Сълза 

  Поэзия » Любовная
647 0 2

 

СЪЛЗА

 

 

 

Панелени огради, префинени легла...

Душата ми пострада, ала не стана зла.

 

Щастлива съм, че мога да имам точно теб

и сладката тревога на влюбено дете.

 

Благодаря ти, мили, че беше откровен

и че намери сили да вярваш сляпо в мен...

 

Дилемите житейски сама ще си реша,

но никому - до днеска - и нищо не дължа.

 

Не казвам думи вещи и остри като нож.

Сънувам нас и свещи... и нежност... Цяла нощ.

 

Съня недосънуван дали ще разбереш?

Ти плачеш?... Значи струвам една сълза поне...

 

© Радост Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Ти плачеш?... Значи струвам една сълза поне..." - Силно...

    Красив стих!!!
  • Красиво!Поздрав!
Предложения
: ??:??