28 июн. 2010 г., 12:38

Сълза 

  Поэзия » Другая
564 0 1

Сълзи ти недей да рониш,

сълзите не носят радост,

когато ти плачеш,

боли те твоето сърце!

Сълзите носят ти утеха,

но нараняват твоята душа,

сълзите не са като изпушена цигара

и страда твоята душа!

Сълзите болка не лекуват,

сълзите носят и тъга,

сълзите чувствата погубват,

сълзите не лекуват любовта. 
Сълзите не са като дъжда,
да измият тротоара,
сълзите не са като снега,
да покрият земята!
Сълзата лесно се отронва
и капе от нашите очи,
не плачи, не плачи!
Сълзата не е като росата,
плачеш ли?
Сърцето те боли!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??