Сълзаи
Две сълзи се стичат от очите мои
Две сълзи излезли от душата ми
Те са пропити с мъка и тъга
Те искат нещо да ти кажат
Но не достигат пак при теб
Остават някъде пропити в мен
Остават те на шир да се разстилат
Всичко свърши между нас
Няма я любовта голяма
Всеки пътя си поема
Всеки гледа пак напред
В миг сме различни
А до днес били сме едно
© Марияна Димитрова Все права защищены