1.04.2008 г., 10:54 ч.

Сълзи 

  Поезия
555 0 0

                              Сълзаи

Две сълзи се стичат от очите мои

Две сълзи излезли от душата ми

Те са пропити с мъка и тъга

 

Те искат нещо да ти кажат

Но не достигат пак при теб

Остават някъде пропити в мен

 

Остават те на шир да се разстилат

Всичко свърши между нас

Няма я любовта голяма

 

Всеки пътя си поема

Всеки гледа пак напред

В миг сме различни

А до днес били сме едно

 

 

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??