30 нояб. 2016 г., 21:55

Сълзи 

  Поэзия » Другая
278 4 9

Сълзите мокри, очите ми докостват.

Очите ми не виждат от дъжда...

А мозъкът не спира да ме пита!?

Това ли търсиш в любовта?

 

Сърцето питам? Съгреших ли?

Това ли трябваше да знам!?

Че болката съсипва ми сърцето!

Сълзите давят ми съня.

 

А аз самотен спомените пазя...

От тях сълзи на броеница си събрах.

От тез сълзи, сърцето вече чувам...

Как тиктака, тръпнещо за любовта.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??