15 апр. 2012 г., 11:53

Съм 

  Поэзия » Другая
627 0 2

Не съм - аз казвам, но дали

и аз не бях... Като онзи дъжд

сред лятна нощ, като шепа

прах в очите.

 

Аз ли, без спомен за любов, го оставих

онзи мъж, самотен да се

скита в дните?

 

Не, не съм - повтарям,

не бях вятърничавото момиче

с нетраен аромат и буря във

очите.

 

Си - твърди отново

съвестта и ме кара да се

чувствам неудобно. Но

как да заменя огъня с чувството

покорно?

 

© Анелия Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??