21 мая 2009 г., 08:21

Съмна се, а ти не дойде... 

  Поэзия
562 0 1

Очакване

 

 

 

Тази нощ аз тебе ще чакам.

В очите надежда чете се.

Искам в прегръдките ти да падна,

най-сладко е, когато краде се.

 

Една по една звезди се показват.

Аз настоятелно чакам във мрака.

Една по една минутите ме наказват,

но пак упорито продължавам да чакам.

 

И ето луната цяла е вече.

А тебе още те няма.

По лицето сълзичка се стече,

а в сърцето отвори се рана.

 

Цялата нощ почти се изтече,

надеждата тръпне в мойто сърце.

Но... ето... съмна се вече...

Съмна се, а ти не дойде...

© Катерина Саватова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??