28 июл. 2015 г., 08:33  

Съмнения 

  Поэзия » Любовная
454 0 0

Години минаха - защо си тук,

нали ти мен не ме обичаше?

Не вдигаше, говореше напук,

на безсънни нощи ме обричаше.

 

А аз се молех да ми звъннеш,

до телефона денонощно чаках.

Да се извиниш, да ме прегърнеш,

сълзи-реки по теб изплаках.

 

Какви сме с теб? Сега какво?

Любовници, съседи ли, другари?

Вечер сме в едно легло,

денем на различни тротоари...

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??