18 нояб. 2007 г., 06:03

Сън 

  Поэзия » Другая
1107 0 7
Сън...
Сънувам ли?
Омразата се втурна
с мириса на сяра,
започна да вали,
отеква буря.
Светкавици разбиваха стените.
Порой от думи зли
премазва всички,
и аз проливам пак... сълзи.

Разбрах, че беше сън.
В мене любовта
отново се събуждаше...
Невярваща!

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??