Nov 18, 2007, 6:03 AM

Сън 

  Poetry » Other
1108 0 7
Сън...
Сънувам ли?
Омразата се втурна
с мириса на сяра,
започна да вали,
отеква буря.
Светкавици разбиваха стените.
Порой от думи зли
премазва всички,
и аз проливам пак... сълзи.

Разбрах, че беше сън.
В мене любовта
отново се събуждаше...
Невярваща!

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??