26 апр. 2008 г., 09:25

Сън 

  Поэзия » Любовная
445 0 4
 

В съня си виждам бяла къща.

Балконите - отрупани с цветя.

Кипариси от всякъде обгръщат

къщата от моята мечта.

 

А вътре, през красивите пердета,

прониква слънце. Топло грее.

Погалва твоите крачета,

снагата, устните, които пеят.

 

Седиш си сгушена до мен.

Привела нежно своята глава.

Щастлива си, че си до мен.

Щастлив и аз съм от това.

 

Сънят напуска ме полека.

Прекрачвам във реалността.

Отпуснал се в постелята си мека,

обзема ме отново радостта.

 

Лежиш си сгушена до мен.

А светъл лъч погалва ти косата.

Лежа до теб опиянен.

Сънят е истински. Ликува ми душата.

 

25.04.2008

© Орлин Бъкличаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??