24 февр. 2008 г., 19:08  

Сън 

  Поэзия
691 0 13

 

В моя сън явиха се:
малката дъга,
         слънчеви лъчи,
(събрани в)
            бистрата река.

Природата ликуваше
и старата земя
изпълваше с
                        живот
човешките сърца.

Понякога си мисля
как да продължа и
парченце
                от съня
да скътам  в
              твоята душа.

© Любослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??