24.02.2008 г., 19:08 ч.  

Сън 

  Поезия
690 0 13

 

В моя сън явиха се:
малката дъга,
         слънчеви лъчи,
(събрани в)
            бистрата река.

Природата ликуваше
и старата земя
изпълваше с
                        живот
човешките сърца.

Понякога си мисля
как да продължа и
парченце
                от съня
да скътам  в
              твоята душа.

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??