Feb 24, 2008, 7:08 PM  

Сън 

  Poetry
689 0 13

 

В моя сън явиха се:
малката дъга,
         слънчеви лъчи,
(събрани в)
            бистрата река.

Природата ликуваше
и старата земя
изпълваше с
                        живот
човешките сърца.

Понякога си мисля
как да продължа и
парченце
                от съня
да скътам  в
              твоята душа.

© Любослава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??