25 нояб. 2010 г., 12:21

Сън 

  Поэзия » Другая
797 0 1

Като фея в полумрака,
под канделабри от звезди,
тя любимия си чака
в този час да се яви.
Тупти сърцето ù с надежда,
под фееричната одежда...
Небето приюти  луната,
с поклон целуна ù ръката,
блеснаха пронизващи лъчи...
Събудено, с разплакани очи,
момичето усети самотата
и колко много го боли,
че не дочака във съня дори
любовта да се яви!
             D.Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??