Nov 25, 2010, 12:21 PM

Сън 

  Poetry » Other
796 0 1

Като фея в полумрака,
под канделабри от звезди,
тя любимия си чака
в този час да се яви.
Тупти сърцето ù с надежда,
под фееричната одежда...
Небето приюти  луната,
с поклон целуна ù ръката,
блеснаха пронизващи лъчи...
Събудено, с разплакани очи,
момичето усети самотата
и колко много го боли,
че не дочака във съня дори
любовта да се яви!
             D.Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??