15 дек. 2014 г., 11:41

Сън 

  Поэзия
572 0 0

Имам нужда от сън,

не мога да продължа така,
опитах да броя овце,
но винаги изпускам една.
 
Всички ми повтарят:
"Навън се стъмни вече".
"Просто остави това" -
нощта спокойно рече.
 
Зарових всичките следи дълбоко,
сега е празно в тишината.
Хиляда капчици сърце
с вятъра се разпиляха.

© Йордан Фучеджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??