15.12.2014 г., 11:41 ч.

Сън 

  Поезия
491 0 0

Имам нужда от сън,

не мога да продължа така,
опитах да броя овце,
но винаги изпускам една.
 
Всички ми повтарят:
"Навън се стъмни вече".
"Просто остави това" -
нощта спокойно рече.
 
Зарових всичките следи дълбоко,
сега е празно в тишината.
Хиляда капчици сърце
с вятъра се разпиляха.

© Йордан Фучеджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??