Сън
1 Сън сънувах
и може би бълнувах.
Красив бе той
и не намерих миг покой.
2 Един сън мен плени
и накара сърцето ми
по-силно да затупти.
3 Дали ще го има пак
този сън вълшебен,
но нека бъде -
също толкова нежен.
© Вики Все права защищены