May 19, 2010, 1:09 PM

Сън 

  Poetry » Love
579 0 0

          Сън

 

1 Сън сънувах
    и може би бълнувах.
    Красив бе той 
    и не намерих миг покой.

 2 Един сън мен плени
    и накара сърцето ми
    по-силно да затупти.

 3 Дали ще го има пак
    този сън вълшебен,
    но нека бъде -
    също толкова нежен.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??