18 июн. 2007 г., 09:59

Сън 

  Поэзия
772 0 16


  Мене ми е слънчево
  в този летен ден.
  По тревата тичам боса,
  на вятъра съм в плен.

  С дреха паяжина лека
  лудувам в този чуден сън,
  като пеперуда бяла
  на моравата отвън.

  Боже, колко е красиво!
  Моля ти се, остави ме тук.
  Но се събуждам премаляла
  на съня напук.

  Вън е тъмно претъмняло,
  режат мълнии небето.
  Дивата дъждовна хала
  върна ме от небитието.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??