1 авг. 2017 г., 20:50

Сън наве 

  Поэзия » Любовная
357 0 0

Пръстите ти галят моята коса.

Топлият ти глас ухото ми гали

с трепетни слова.

„Скъпа моя, единствена моя!

Ти си моята добра половина,

моята сродна душа.

Само кажи и свят красив,

за теб ще построя.

Или останал сам и без надежда,

безпощадно ще руша.

Чудо е когато има любов

и две топли очи да откликват

на любовния ти зов.

Толкова дълго те търсих.

Скъпа моя, единствена моя!”

 

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??