15 июл. 2008 г., 09:43

Сънливо 

  Поэзия » Юмористическая
371 0 0
Прозорчета припламват през работно време.
Заспал служител пред компютъра си дреме.
Къде да кликне… дявол да го вземе!
Не му се бачка, то това е… бреме!

Във „Френдс”? … О, нееее.
Ламята там препуска…
Хиената пък, нищо не пропуска…
Девойка някаква на никого не пуска.
А Вал приготвил е поредната закуска…

В „Сибир”? О, нееееее.
Сега не му е време…
Дебела лелка одмах ще го вземе.
Засукан педераст ще го „погали”,
че то и там се вихрят тези хали?

Във „Флиртче”? … неееееее!!!
Тийнейджъри опасни…
Размятат букви, цифри, думички неясни.
Отдавна писал е без тези гласни…
Сега надраснал е онези вопли страстни.

В „Аха” ли?... неееееее.
И там не му харесва…
Там всяка втора очиларка стресва…
И в Инфо-то си две-три думи плесва.
Mиииии, то нали така във Нет се блесва.

А в „Гепи ме”… дали пък да не влезе?
Многообещаващо е, нещо може да излезе.
Дупета, цици - всичко там се мята.
При шанс, ще тръшне нещо на земята.

Къде да кликне, за други не се сеща?
Въздиша тъжно… имаше една „Среща”…
Прозорче малко, синьо, светкаше отляво .
Уви, но споменът се губи, всичко е мъгляво.

Поглежда стреснат, за обед май е време.
Ще скочи до кафето нещо да си вземе.
Пък после може още да помисли.
Не му се бачка, напират други мисли…

© ТАРА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??