27 апр. 2013 г., 16:21

Съновидение 

  Поэзия » Любовная
444 0 2

Насън очите ти открадвам

във шепи да им се порадвам.

И устните на мойте слагам,

и сякаш мед на тях полагам.

Сърцето ти с ръка изтръгвам

и с него към луната тръгвам.

И там - в небето - да узрее,

като луната то да грее.

Накрай душата ти изваждам,

с любов грижливо я подклаждам...

Те с мойта двете да политнат

и горе като цвят да никнат. 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??